Σχετικά με εμάς

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε!

Είμαστε ένα κέντρο λατινογενών γλωσσών αποτελούμενο από πιστοποιημένους και έμπειρους καθηγητές.

Τις γλώσσες που διδάσκουμε τις έχουμε ως μητρικές και είμαστε κάτοχοι πτυχίων φιλολογίας και εφαρμοσμένης γλωσσολογίας.

Είμαστε ειδικά καταρτισμένοι πάνω στην διδασκαλία της κάθε γλώσσας ως ξένη, καθώς και στην διαδικτυακή διδασκαλία.

Έχουμε πολυετή εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης και αγαπάμε αυτό που κάνουμε. Γι'αυτό και οι μαθητές μας επιτυγχάνουν τους στόχους τους.

Ταυτόχρονα, είμαστε πιστοποιημένοι ως εξεταστές των διπλωμάτων των αντίστοιχων γλωσσών όπως και του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας. Έτσι, γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τη δομή και τις απαιτήσεις αυτών των εξετάσεων.

Η φιλοσοφία μας

Όταν μαθαίνεις μία ξένη γλώσσα, ένα νέος κόσμος ανοίγεται μπροστά σου.


Το να μάθεις μια καινούργια γλώσσα δεν σημαίνει μόνο να ξέρεις τους γραμματικούς και λεξιλογικούς κανόνες, ούτε να αποκτήσεις συντακτικές δεξιότητες, αλλά να εξερευνήσεις μία διαφορετική νοοτροπία.


Οι γλωσσολόγοι Edward Sapir και Benjamin Lee Whorf εισήγαγαν τη θεωρία της γλωσσικής σχετικότητας, σύμφωνα με την οποία η γλώσσα που μιλάς αλλάζει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τον κόσμο.

Ο στόχος μας είναι να μάθεις να εκφράζεσαι γραπτά και προφορικά στην γλώσσα που αγαπάς, αλλά και να καταλαβαίνεις την νοοτροπία και την κουλτούρα των λαών της.

Γι’αυτό και οι καθηγητές μας δεν είναι απλά καταρτισμένοι και πιστοποιημένοι, αλλά ταυτόχρονα είτε έχουν τη γλώσσα που διδάσκουν ως μητρική, είτε ζήσανε πολλά χρόνια και σπούδασαν στη αντίστοιχη χώρα.

a rich featured, epic & premium work.

Suspendisse facilisis commodo lobortis. Nullam mollis lobortis ex vel faucibus. Proin nec viverra turpis. Nulla eget justo scelerisque, pretium purus vel, congue libero. Suspendisse potenti.

Web Design & Development
  • Web Content
  • Website other
  • Fashion
  • Moblie & Tablette

Θέλεις να το συζητήσουμε;