Μαθήματα

Τα online μαθήματα μας δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν
από τα διά ζώσης μαθήματα.Η μεθοδολογία μας:
Επικοινωνιακά & διαδραστικά

Η επικοινωνιακή προσέγγιση των μαθημάτων μας ενσωματώνει τις 5 βασικές γλωσσικές δεξιότητες,για να βελτιώσεις την κατανόηση, τη γραπτή και προφορική έκφρασή σου. Θα εξασκηθείς με ατομικές και ομαδικές δραστηριότητες, εμπνευσμένες από την καθημερινή ζωή.Αλληλεπίδραση σε πραγματικό χρόνο

Τα διαδικτυακά μαθήματα μας απαιτούν την ταυτόχρονη συμμετοχή μαθητών γιατί γίνονται ζωντανά από έμπειρους ειδικευμένους καθηγητές. Κατά την διάρκεια των μαθημάτων, μαθητές και καθηγητές μπορούν να ανταλλάσσουν απόψεις και εκπαιδευτικό υλικό.

Ομαδικές δραστηριότητες

Προκειμένου να αναπτύξεις τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες στα ισπανικά, θα δουλέψεις σε ζευγάρι με κάποιον συμμαθητή σου και σε ομάδες.

Στο επίκεντρο ο μαθητής
Προσαμόζουμε τα προγράμματά μας στις απαιτήσεις και την ιδιάιτερη καθημερινότητα των μαθητών μας. Μέσω της πλατφόρμας ο καθηγητής παρακολουθεί την πορεία σου έτσι ώστε να εντοπίσει οποιαδήποτε πρόβλημα.
Ομοιόμορφα τμήματα
Τα τμήματα είναι ολιγομελή και δεν ξεπερνούν τα έξι άτομα. Επιπλέον είναι διαμορφωμένα λαμβάνοντας υπ'όψιν την ηλικία, τις ανάγκες και τους στόχους των μαθητών μας.
Πολυμέσα & e-book
Χρησιμοποιούμε σύγχρονο εκπαιδευτικό υλικό που αρμόζει στην ηλικία, τα ενδιαφέροντα και τους στόχους των μαθητών μας. Επίσης χρησιμοποιούμε ειδικό λογισμικό, που επιτρέπει τη χρήση ψηφιακού πίνακα, video και audio από όλα τα μέλη του τμήματος την ώρα του μαθήματος.


Τι θα χρειαστείς για να ξεκινήσεις τα μαθήματα;Web Development

Έναν υπολογιστή

Web Development

Μικρόφωνο & ακουστικά.

Web Development

Μία κάμερα

Web Development

Καλή σύνδεση στο Internet.Θέλεις να μάθεις την αγαπημένη σου γλώσσα μαζί μας;